back

Стартували громадські обговорення проєкту Стратегії розвитку Менської міської територіальної громади

З 20 вересня по 19 жовтня 2021 року, відповідно до розпорядження міського голови від 17 вересня 2021 р. № 324 «Про проведення громадського обговорення проєкту Стратегії розвитку Менської міської територіальної громади», проводяться громадські обговорення проєкту Стратегії розвитку Менської міської територіальної громади

Кожен житель Менської громади зможе внести свої пропозиції, зауваження, коментарі щодо пріоритетних напрямків її подальшого розвитку, висловити своє бачення стосовно стратегічних та операційних цілей та  Плану заходів Стратегії розвитку, що визначені у Документі

Зауваження та пропозиції відповідно до форми формуляра та із зазначенням контактів приймаються від громадян до 19 жовтня 2021 року включно електронною поштою на адресу [email protected].

Також скринька для прийому зауважень і пропозицій розміщена на першому поверсі  адміністративного приміщення Менської міської ради та у приміщеннях старостинських округів.

Варто зазначити, що над розробкою проєкту вищезазначеного документа працює робоча група зі стратегічного планування, яка включає в себе депутатів міської ради, представників місцевих підприємств, приватних підприємців, громадських активістів, фахівців органів місцевого самоврядування спільно з експертами Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)» Андрієм Кавунцем, Радославом Шарлея та Анастасією Лановою.

Усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані робочою групою у єдиний документ, та передані на розгляд сесії міської ради для затвердження. У результаті роботи зі стратегічного планування Менська громада отримає документ, завдяки якому зможе раціонально організувати свою діяльність та стратегічно розподілити ресурси.

22 вересня 2021
back