back

По населених пунктах громади, де змінюються межі старостинських округів, відбулися представлення старост

Протягом минулого тижня відбулися представлення кандидатів на посади старост ново-укрепнених трьох старостинських округів Менської громади, після чого розпочалася процедула збору підписів на їх підтримку

Члени організаційного комітету з проведення громадських обговорень кандидатур старост по Менській громаді з кінця листопада розпочали відвідувати всі населені пункти Покровсько-Слобідського, Осьмаківсько-Ушнянського та Данилівсько-Садового старостинських округів, щоб презентувати жителям кандидатів на пасоду старости їх старостинського округів та розпочати опитування жителів щодо підтримки даної кандидатури. Так 30 листопада в с.Покровське, а 2 грудня в Слобідці було представлено Альону Володимирівну Трубу, як кандидата на посаду старости Покровсько-Слобідського старостинського округу. 1 грудня відбулося представлення Тетяни Василівни Савченко, як кандидата на посаду старости Осьмаківсько-Ушнянського старостинського округу для жителів Ушні, Дібрівки та Осьмаків. А 3 грудня члени організаційного комітету відвідали Садове, Нові Броди, Веселе та Данилівку щоб представити кандитата на посаду старости Данилівсько-Саводового старостинського коругу Людмилу Петрівну Ковбасу. Після завершення процедури представлення, в усіх населених пунктах жителі мали можливість задати кандидатам питання щодо їх майбутньої діяльності  на посаді старости укрупненого старостинського округу та озвучити ті першочергові завдання, які на їх думку потребують термінового вирішення після обрання на посаді старости. В ході опитування жителів, підся представлення кандидатів Альона Труба отримала підтримку майже 70 жителів Покровського та 40-а слобідчан, за Тетяну Савченко в перший же день поставили свій підпис більше 50 жителів округу, а Людмилу Ковбасу при представленні підтримали 112 жителів.  

Нагадаємо, що громадські обговорення кандидатів на посади старост завершуються 11 грудня для жителів Покровсько-Слобідського старостинського округу, а 18 грудня для жителів Осьмаківсько-Ушнянського та Данилівсько-Садового старостинських округів проведенням громадських слухань в селах Покровське, Осьмаки та Данилівка відповідно, під час яких жителі старостинських округів, які не змогли прийняти участь в опитуванні, зможуть заслухати кандидатів на посади старост, поставити їм запитання та матимуть право підписали підписний лист у їх підтримку. Після чого відбудеться засідання організаційного комітету, який підведе підсумки громадського обговорення та проінформує детутатів під час пленарного засідання сесії ради щодо рівня підтримки громадян даних кандидатів кандидатів при розгляді питання про їх затвердження на посадах старост.

 

04 грудня 2021
back