back

Члени виконкому погодили майже чотири десятки Програм щодо життєдіяльності громади в галузях освіти, культури, охорони здоров’я, ЖКГ та ін.

На черговому засіданні виконавчого комітету Менської міської ради під головуванням міського голови Геннадія Примакова було загалом розглянуто 64 питання. Зокрема, члени виконавчого комітету погодили внесення змін до Плану соціально-економічного розвитку Менської міської територіальної громади на 2021–2022 роки, прийняли рішення про підготовку вулично-дорожньої мережі населених пунктів громади до роботи у зимовий період, погодили Програму «Управління майном комунальної власності» Менської міської територіальної громади на 2022 – 2024 роки та 40 Програм, що забезпечать життєдіяльність громади та можливість фінансування у різних сферах. Також прийняли ряд інших важливих рішень

Членами виконавчого комітету були, зокрема, прийняті рішення про затвердження проєктно-кошторисної документації «Реконструкція спортивного комплексу по вул. Крилова, 4, м. Мена, Чернігівська область» (коригування); надання дозволу на встановлення пам’ятного знаку на території кладовища «Єврейське» по вул. 8-го Березня в м. Мена; план діяльності виконавчого комітету Менської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2022 рік; дозвіл на видалення аварійних та перерослих дерев; надання дозволу на переведення житлового будинку в нежитлове приміщення.

Ряд рішень стосувалися питань соціального захисту населення, зокрема: про надання соціальних послуг в КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» та «Менський міський центр соціальних служб» Менської міської ради; про надання одноразової грошової матеріальної допомоги та про затвердження порядку надання соціальної послуги «Соціальна пральня».

Було також розглянуто ряд питань стосовно дітей, зокрема: про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування; припинення функціонування прийомної сім’ї, надання згоди на присвоєння прізвища дитині; затвердження висновку про доцільність призначення піклувальником над дитиною; призначення грошової компенсації особі з числа дітей-сиріт.

За результатами розгляду питань членами виконавчого комітету прийняті відповідні рішення.

23 листопада 2021
back