back

Представники суспільного мовника (UA, UA:Чернігів) відвідали Мену й пропонують роботу

Сьогодні команда Суспільного провела зустріч у Менській громаді з тим, аби розказати  про створення гіперлокальної мережі, запросити на безкоштовне навчання та запропонувати роботу на Суспільному

Команда Суспільного у складі генеральної продюсерки регіонального мовлення Суспільного Марії Фрей; продюсера Чернігівської філії Суспільного Артема Шелкового; шеф редакторки Бюро новин Алли Скорик та координаторки проєктів Суспільного мовлення Ганни Рожкової донесли до учасників зустрічі основну мету проєкту: Суспільний мовник створює гіперлокальну мережу універсальних журналістів, які працюватимуть на рівні об’єднаних територіальних громад, будуть висвітлювати новини, історії, показувати виклики і перемоги своїх громад усій країні. Більш детально про проєкт за посиланням: https://corp.suspilne.media/newsdetails/3921

У нашому регіоні функціонує регіональний мовник Суспільного UA:Чернігів. Тож, якщо мрієте працювати у великій медіакомпанії, але залишитися жити у своїй громаді, не переїжджаючи до великого міста, не проґавте свій шанс – реєструйтеся на навчання універсальній журналістиці від Академії суспільного мовлення.

Для цього потрібно заповнити заявку за посиланням (вказано нижче). Заявки на навчання приймаються до 19 листопада 2021 року. Обмежень за віком та професією немає. Навчання: безкоштовне, дистанційне, тривалістю два місяці.

Медійна освіта не є обов’язковою для участі у проєкті. Усі охочі пройдуть двомісячне навчання від Академії суспільного мовлення і дізнаються, де шукати теми для матеріалів, опанують навички зйомки та монтажу. По закінченню навчання найкращі випускники отримають роботу на Суспільному.

 

Що таке Суспільне мовлення? Це найбільша незалежна медіакомпанія України – мережа телеканалів, радіоканалів та цифрових платформ. На Чернігівщині це – телеканал UA: Чернігів, Українське радіо Чернігів та діджитал-платформи.

Як зазначила Марія Фрей, це навчання буде корисним для всіх тих, хто працює з інформацією, хто веде сторінки у соцмережах , хто хоче стати журналістом, працівникам органів місцевого самоврядування.

Даний пілотний проєкт реалізується за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні, а його учасниками є Чернігівська, Сумська та Харківська області.

Анкета для учасників навчання:

https://bit.ly/3Fn1tJG.

ДОЛУЧАЙТЕСЯ!

 
18 жовтня 2021
back