back

Центр вакцинації від коронавірусу в Мені працюватиме щоденно, крім неділі

Нині на території громади усі бажаючі можуть безкоштовно вакцинуватися від коронавірусної інфекції: діють, окрім центру вакцинації у Мені, також чотири постійні та два тимчасові пункти, у села за графіком виїжджатимуть мобільні бригади медиків

– Маємо достатню кількість навчених бригад медпрацівників, – повідомляє генеральний директор КНП «Менський центр первинної медико-санітарної допомоги» Менської міської ради Наталія Корнієнко. – Вакцину маємо у достатній кількості, для громадян вона безкоштовна. Отримати довідки й записатися на вакцинацію можна у cаll-центрі за телефоном 2-17-02 з 8.30 до 15.00. У Центрі медики приймають також у порядку «живої черги».

Нагадаємо, наразі активно працює Центр вакцинації населення від COVID-19 у приміщенні Центру культури та дозвілля молоді в Мені (щоденно, крім неділі). Там можна отримати щеплення вакцинами  СOMIRNATY від Пфайзер, Бельгiя та MODERNA (розроблена американськими Національним інститутом алергії та інфекційних захворювань). За словами Наталії Корнієнко, первинних пацієнтів зараз вакцинують MODERNA . У тимчасових пунктах вакцинації в Бірківці й Стольному та постійних у Менській, Березнянській, Киселівській та Макошинській лікарських амбулаторіях вакцинують препаратом CoronaVac.

Нагадаємо, до Центру вакцинації населення від COVID-19 в Мені запрошують волонтерів: https://bit.ly/2UpghVH

Допомогти громаді може кожен, і це дуже корисно в такий час – у період пандемії! Тим самим ми всі – й медики, і волонтери – наблизимо повернення до нормального життя без масок і обмежень.

21 липня 2021
back