back

Центру вакцинації у Мені потрібні волонтери

Інтенсивність вакцинації населення громади від коронавірусу зростає, а тому роботи медикам побільшало. І щоби врегулювати й пришвидшити цей процес, потрібна допомога волонтерів

Що потрібно робити? Завдання волонтерів прості, але вкрай важливі: зокрема, зателефонувати громадянам, які записалися на щеплення, та нагадати їм, що можливість вакцинації ще актуальна. Зустріти бажаючих зробити щеплення, проконсультувати, провести до потрібного кабінету. Допомогти людям заповнити інформаційні згоди на щеплення.

У кожного волонтера може бути своя мотивація, але очевидно: допомога жителям громади необхідна, бо без неї сам процес вакцинації триватиме набагато довше.

Нагадаємо, Центр вакцинації населення від COVID-19 розпочав свою роботу 14 липня у приміщенні Центру культури та дозвілля молоді за адресою: м.Мена, вул. Героїв АТО, 10.

Графік роботи ЦВН: вівторок, четвер, субота, з 9.00 до 14.00.

Вакцинацію проводять медичні працівники Менського центру первинної медико-санітарної допомоги, які пройшли відповідне навчання та мають підтверджуючі сертифікати.

Вакцинуватися може будь-яка доросла людина, незалежно від віку. Вакцинація відбувається у порядку живої черги.

Отож центр вакцинації чекає на волонтерів. Допомогти громаді може кожен, і це дуже корисно в такий час – у період пандемії! Тим самим ми всі – й медики, і волонтери – наблизимо повернення до нормального життя без масок і обмежень.

20 липня 2021
back