back

Сьогодні вшанували пам’ять Миколи Бурлака

Минають сьомі  роковини від дня загибелі учасника антитерористичної операції на території Донецької області Миколи Бурлака. На Алеї Героїв у Мені відбулися заходи на вшанування пам’яті полеглого воїна

Біля меморіальної дошки Миколи зібралися рідні та близькі, родини загиблих воїнів, представники Менської міської ради, райвійськкомату. Щирі та теплі слова лунали на адресу захисника України, який віддав своє життя за мир і спокій на рідній землі.

– Хотілося б, щоби ці сім років зробили нас більш згуртованими, патріотичними, більш сильними, – сказала у своїй промові заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Вікторія Прищепа. – Але прикро, що саме сьогодні у нашій державі ми повинні доводити, що українська мова – це наша мова, що ми нація – унікальна, що ми ідентичні як нація… Вклонімося світлій пам’яті нашого Колі, тих хлопців, які залишили свої життя там, на Сході. Хлопцям, які помирали тут – від ран, від повоєнного синдрому… Давайте висловимо не тільки співчуття, а й щире захоплення силою духу їхніх родин. Бажаю всім нам перемоги!

Хвилиною мовчання, покладеними квітами учасники мітингу вшанували світлу пам’ять нашого Героя-земляка та всіх воїнів-героїв, які не повернулися живими додому.

Вічна слава полеглим за Україну!

Пам’ятаємо кожного!

16 липня 2021
back