back

Адміністраторами відділу «Центр надання адміністративних послу» Менської міської ради видано перші витяги з державного земельного кадастру про земельну ділянку

До липня 2021 року адміністратори, прийнявши від громадян заяви про надання відомостей з державного земельного кадастру у формі витягів з ДЗК про земельну ділянку, направляли пакет документів (адміністративну справу) до державного кадастрового реєстратора відділу у Менському районі Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області, який протягом доби формував витяг. Сформований витяг передавався адміністратору ЦНАП. І лише після цього заявник отримував витяг.

Адміністратори відділу ЦНАП успішно пройшли навчання в Головному управлінні Держгеокадастру у Чернігівській області, за допомогою спеціалістів відділу цифрових трансформацій та комунікацій на базі відділу ЦНАП було розгорнуто типові робочі місця стороннього користувача Автоматизованої системи Державного земельного кадастру.

Відтепер громадяни, яким необхідно отримати відомості у формі витягів з ДЗК про земельну ділянку, мають змогу отримати результат послуги (витяг з ДЗК) за один візит до ЦНАПУ: звернутись, сплатити адміністративний збір (через pos-термінал на робочому місці адміністратора відділу), зачекати декілька хвилин, доки адміністратор формує заяву та витяг і отримати витяг.

13 липня 2021
back