back

Чи належно піклується жителька Городища про свого підопічного?

Питання щодо прав дітей, які не завжди мають сприятливі умови для життя, навчання та розвитку, сьогодні були розглянуті на черговому засіданні комісії з питань захисту прав дитини при Менській міській раді під головуванням першого заступника міського голови Олега Небери

Найбільш активне обговорення членами комісії  викликало питання про виконання обов’язків піклувальника жителькою Городища щодо її підопічного. Також на засіданні комісії були розглянуті питання, які стосувалися стану виконання батьківських обов’язків щодо їхніх малолітніх дітей жителями Мени, Кукович та Дягови.

Члени комісії прийняли рішення про доцільність позбавлення батьківських прав жителя м. Мена відносно його малолітньої дитини; про визначення місця проживання малолітньої дитини з батьком; зняття опіки над дитиною у зв’язку з поверненням батька з місць позбавлення волі.

Два питання порядку денного стосувалися надання дозволів на вчинення правочинів щодо купівлі-продажу частини будинку, яка належить малолітній дитині, та дарування житла, право користування яким має малолітня дитина.

Членами комісії також були переглянуті та затвердженні індивідуальні плани соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Загалом комісією було розглянуто 10 питань, по кожному з них винесено рішення та надано рекомендації та висновки.

13 квітня 2021
back