back

Привітання з Днем місцевого самоврядування

dcf90ac145b7872951538bbcf7049466-full


Від щирого серця вітаю з Днем місцевого самоврядування!

Становлення місцевого самоврядування в Україні має багату історію та глибокі традиції, що заклали міцні підвалини для сучасного розвитку громадянського суспільства й демократії. 


Майбутнє держави та наших громад неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Органи місцевого самоврядування відіграють важливу роль у демократизації суспільства, є найближчими до мешканців територіальної громади та несуть велику відповідальність за забезпечення належних умов прошивання своїх мешканців.


Наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є тим внеском у розвиток держави, якого очікують мешканці громад.


Бажаю вам мужності та здобутків у нелегкій та відповідальній праці,
міцного здоров'я, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх  життєвих планів та задумів!


Кожен зокрема й усі разом ми, кого територіальна громада обрала представляти власні інтереси і приймати від її імені рішення, несемо відповідальність за втілення в життя основних принципів місцевого самоврядування, яке є конституційним правом кожного громадянина.


Переконаний, що лише наша спільна злагоджена щоденна праця, ініціатива та енергія всіх без винятку територіальних громад, ефективне поєднання загальнодержавних та місцевих інтересів перетворять нашу країну на заможну європейську державу і принесуть такий очікуваний мир.


Разом ми здолаємо усі негаразди!


З повагою міський голова Геннадій Примаков






 


 




06 грудня 2016
back