back

Святкування Дня місцевого самоврядування

1417949479_b45936 грудня в Менському районному будинку культури відбулися урочисті заходи з нагоди Дня місцевого самоврядування. Було багато теплих слів і гарних побажань. Серед запрошених були депутати, члени виконавчого комітету, працівники органів місцевого самоврядування. Приємно, що згадували і тих, хто вже  не працює на цій ниві, але свого часу докладав зусилля задля розвитку громади.


Міський голова Геннадій Примаков та секретар ради Оксана Півень вручили почесні грамоти, подякували всім, хто обрав своє  покликання - служити громаді. Розв’язання соціальних та економічних проблем, вирішення котрих дасть змогу значно поліпшити добробут людей можливо за однієї умови – дотримання принципів реального народовладдя, тобто – при спільній, ефективній роботі влади і громади. У взаємодії – сила депутатського корпусу!


День місцевого самоврядування – це подія, що не лише яскраво підтверджує активну участь широких мас населення в управлінні державою, високу роль самоврядності як найдемократичнішої, наймасовішої форми управління в суспільстві, а й возвеличує чесну й самовіддану працю сільських, селищних, міських голів, депутатів і працівників виконавчих апаратів місцевих рад.


Життя підтверджує, що не може бути справжньої демократії без порядку, держави – без належного контролю, а повноцінного самоврядування – без необхідного обсягу повноважень і матеріально-фінансових ресурсів, але для цього потрібна спокійна, злагоджена робота всіх гілок влади.


 

dscn7039

dscn7040

 

dscn7042
07 грудня 2016
back