back

Відновлювальне лікування застрахованих осіб та членів їх сімей у реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності

85145


8 грудня, на базі  КЗОЗ «Менська центральна районна лікарня» проведено семінар із страхувальниками, головами комісій із соціального страхування Менського району на тему «Відновлювальне лікування  застрахованих осіб та членів їх сімей у реабілітаційних відділеннях  санаторно-курортних закладів за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності».


В роботі семінару взяв участь перший заступник голови Менської районної державної адміністрації Мурований Сергій Григорович.


Директор Менської міжрайонної  дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Петрушенко  Ірина Анатоліївна  проінформувала  присутніх про   порядок отримання медичної реабілітацїі застрахованими особами та умови для ефективності реабілітаційного лікування.  Проаналізувала кількісні показники по відновлювальному лікуванню в динаміці з 2013 року .


Голова відбіркової комісії Менської центральної районної лікарні   Салій Володимир Аркадійович  у своєму виступі зазначив, що  застраховану особу чи члена її сім’ї направляють на відновлювальне лікування після перенесених травм чи захворювань  безпосередньо після стаціонарного лікування з метою закріплення досягнутих у стаціонарі позитивних результатів лікування. Реабілітація спрямована на відновлення здоров'я працюючої особи та повернення її до суспільно-корисної праці, профілактику ускладнень хвороб та зменшення витрат на допомогу по тимчасовій непрацездатності.


Голова Менської   районної організації профспілки працівників освіти і науки Кулагін Віктор Олександрович  сказав, що багато працівників освіти району мають показання та хочуть скористатися такої соціальною послугою за рахунок коштів Фонду.


Семінар пройшов  плідно і цікаво. Учасники, а їх було 43, брали активну участь в обговоренні цікавої та актуальної теми  і  висловили  пропозицію повернути Фонду санаторно-курортне і дитяче оздоровлення.


Менська міжрайонна  дирекція Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності


img_15



img_24

12 грудня 2016
back