back

Про скликання чергової 23 сесії міської ради та засідання постійних комісій.

27 квітня 2017 року о 09.00 год. відбудеться чергова 23 сесія міської ради з  порядком денним:

  1. Про внесення змін до рішення сесії Менської міської ради від 30.12.2015 року „Про міський бюджет на 2016 рік”.

  2. Про погодження проекту рішення «Про затвердження програми «Міський автобус» перевезення пасажирів по м. Мена на 2017 рік».

  3. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по наданню у приватну власність гр. Лойченко М.В.

  4. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по наданню у приватну власність гр. Середа В.М.

  5. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по наданню у приватну власність гр. Гайдай А.П.

  6. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по наданню у приватну власність гр. Сухомлин В.П.

  7. Про дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання в оренду ПАТ «Чернігівгаз».

  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр. Ларченко В.І.

  9. Про передачу в приватну власність земельної ділянки гр. Вишняк Т.Ф.

  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі гр. Шестаковій Н.М.

  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сизоненко А.Ф.

  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Дядечко Т.В.

  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Войстрик Я.М.

  14. Про продовження оренди земельної ділянки.

  15. Про припинення права користування земельною ділянкою наданою в постійне користування Менському районному управлінню сільського господарства і продовольства.

  16. Різне.


Засідання постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, соціального захисту та підприємництва відбудеться 26 квітня 2017 року о 11.00; постійної комісії з питань агропромислового комплексу, екології та земельних питань – 26 квітня 2017 року  о 10.00 год.; постійної комісії з питань ЖКГ та будівництва – 26 квітня 2017 року о 14.00.

 
21 квітня 2017
back