back

Менська громада попрощалася з загиблим Воїном Віталієм МАКУХОЮ

У неділю, 30 червня 2024 року, попрощатися та віддати останній земний уклін загиблому Воїну прийшли друзі й побратими, представники влади та органів місцевого самоврядування.

Віталій Олексійович МАКУХА народився 01.02. 1973 у м.Мена.

Навчався в Менській середній школі ім. Леніна, яку закінчив 1990 року. В армії не служив за станом здоров’я.

Працював на Менському сироробному комбінаті, паралельно в Чернігівському СПТУ №16 отримав спеціальність «апаратник стерилізації молока». Працював також на Менському комбікормовому заводі, ТОВ «Мівіда».

Власної сім’ї не мав. Колеги та друзі Віталія розповідають, що як працівник він був дуже відповідальний, самостійний, сконцентрований на завданнях, які виконував, завжди на найкращому рахунку на виробництві. Як людина – чуйний, компанійський, веселий. «Всі найкращі слова стосуються Віталія, він був Людиною з великої букви», – говорить друг Василь.

02 червня 2023 року був мобілізований Корюківським РТЦК та СП. «Від мобілізації не ховався. Прийшла повістка – і Віталій вирушив до ТЦК», – згадує сестра Любов Олексіївна.

Захищав Україну на посаді стрільця-санітара механізованого відділення механізованого батальйону військової частини А4007.

Відданий військовій присязі на вірність українському народові, мужньо виконавши військовий обов’язок, Віталій МАКУХА загинув під час виконання службових обов’язків 23 червня 2024 року внаслідок штурмових дій противника біля н.п. Новоолександрівка Покровського району Донецької області. Того дня батько втратив сина, сестра – брата.

Поховали Віталія МАКУХУ на центральному кладовищі міста Мена з військовими почестями.

Висловлюємо глибокі слова співчуття та підтримки батькам, рідним та друзям загиблого Героя. Поділяємо важкий біль втрати та сумуємо разом із вами.

Вічна пам’ять Герою! Вічний спокій його душі!

Фото Сусіди.City

 

01 липня 2024
back