back

У Менській громаді вручили документи про освіту випускникам

 

Для кожного учня довгоочікуваним та трепетним є завершення навчального року. Літо – це пора канікул, відпочинку, а для випускників цей період особливий, адже літо – це пора складання НМТ, вступних випробувань, отримання свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти.

У Менській громаді вже відгриміли чудові святкування з нагоди вручення документів про освіту. 2024 року своє «свідоцтво зрілості» отримали 163 випускники 11 класів. Приємно, адже в поточному навчальному році за результатами семестрового, річного оцінювання золотими медалями «За високі досягнення у навчанні» були нагороджені 18 випускників: 4 – з Менської гімназії, 9 – з Менського опорного ЗЗСО І-ІІІ ст. ім.Т.Г.Шевченка, 1 – з Синявського ЗЗСО І-ІІІ ст., 4 – зі Стольненського ЗЗСО І-ІІІ ст. Срібні медалі «За досягнення у навчанні» отримали 2 випускники, по одному з Макошинського ЗЗСО І-ІІІ ст. та Менського опорного ЗЗСО І-ІІІ ст. ім.Т.Г.Шевченка.

Відповідно до Програми підтримки та розвитку обдарованої учнівської молоді та творчих педагогів на 2022-2024 роки, що діє в Менській міській територіальній громаді, всі випускники, які здобули золоті та срібні медалі, від Менської міської ради отримали одноразову заохочувальну премію у розмірі 1000 грн.

Бажаємо всім випускникам успіхів у дорослому житті.

Свідоцтво про здобуття базової середньої освіти цього року отримали 265 учнів 9 класів, з них 32 – з відзнакою.

01 липня 2024
back