back

Активні меняни презентували план розвитку відновленого укриття

28 червня в Менському будинку культури ініціативна група молоді Менщини презентувала свої соціальні проєкти, як би вони хотіли бачити використання укриття, що було відремонтоване волонтерами БУР-табору.

Раніше впродовж трьох місяців дві команди менян пройшли тренінги із партисипативного відновлення та волонтерського менеджменту. Вони разом із менторкою розробляли план використання укриття. І ось тепер розповіли про свої напрацювання.

Представлені проєкти стосуються розвитку цього оновленого укриття, а саме заходів для молоді та батьків, які виховують дітей. Йшлося про неформальну освіту, дозвілля, психологічну підтримку, розвиток волонтерства.

Юлія ДОЛІБА, керівниця напряму взаємодії з громадами ГО «Будуємо Україну разом!» відзначила, що на разі укриття відремонтоване, в нього ще довозяться меблі, і зовсім скоро буде його офіційне відкриття.

Проєкт реалізувався Будуємо Україну Разом у межах програми «Спроможні та сильні», що виконується Фондом Східна Європа за підтримки Швейцарії.

Менська громада дуже вдячна за той неоціненний вклад, який внесли волонтери з ГО «Будуємо Україну разом!» у розбудову соціальних об’єктів нашої громади та насичену культурно-розважальну й просвітницьку програму, якою супроводжувалися всі два місяці перебування БУР-табору на Менщині.

 

 

28 червня 2024
back