back

Дітям загиблих воїнів Менської громади подарували пам'ятні кулони «Батьківське Серце»

У п’ятницю, 21 червня, у Мені дітям загиблих воїнів Менської міської територіальної громади подарували пам'ятні кулони «Батьківське Серце» на знак пам'яті про їхніх батьків.

Пам’ятні кулони вручив Президент громадської спілки «Всеукраїнське Військово-Цивільне Об'єднання «Бойове Братерство України» Павло ЖЕБРІВСЬКИЙ та секретар Менської міської ради Юрій СТАЛЬНИЧЕНКО. Начальник Відділу соціального захисту населення, сім`ї, молоді та охорони здоров’я Марина МОСКАЛЬЧУК від імені громади доповнила подарунки м’якими іграшками.

Ініціювала проведення заходу громадська спілка «Всеукраїнське Військово-Цивільне Об'єднання «Бойове Братерство України» . Кулони вручені в рамках проєкту «Батьківське серце», що спрямований на підтримку сімей воїнів, які загинули за незалежність України у російсько-українській війні. 

 

Юрій СТАЛЬНИЧЕНКО, звертаючись до присутніх дітей та членів родин загиблих захисників, наголосив:

– Сьогодні ми згадуємо тих, кого нема з нами, але хто захистив нас від ворога. Діти, ми згадуємо ваших батьків, які, на жаль, не повернуться в сім’ї. Та вони залишаться не лише в ваших серцях, а й у серцях усіх українців, бо ваші батьки – герої, які не допустили здачі нашої держави, знищення українського народу. Війна триває по всій території держави, і ми повинні бути єдині у відсічі ворогу. Вірю, що ваші батьки – ангели, воїни світла, які й на тому світі захищають нас, наближають нашу перемогу. Давайте ж робити все для підтримки ЗСУ та волонтерів, щоб ця Перемога настала якомога швидше. Ми завжди будемо пам’ятати безсмертний подвиг наших героїв. Пронесіть по життю подвиг ваших батьків і навчіть ваших дітей та онуків. Дорогі діти та члени родин загиблих захисників, важко висловити словами, що ви відчуваєте. У цей важкий час від імені всієї громади приміть щирі співчуття.

Будьмо достойні подвигу героїв. Слава Україні! Героям слава!

21 червня 2024
back