back

Менська громада отримала інструменти та прилади від європейських партнерів

 

13 червня Менська міська територіальна громада отримала перелік інструментів від партнерів проєкту U-LEAD з Європою та Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) в Україні.

Серед одержаного – електрогенераторні установки потужністю 5 кВт, бетономішалка, бензопили, електричні ударні дрилі, ударні викрутки та комплектуючі до них, а також котушка-подовжувач, електричні ліхтарі, набори ручних інструментів тощо. Загальна вартість наданих приладів та інструментів становить 9829,67 євро.

На найближчому пленарному засіданні сесії Менської міської ради вище зазначене майно буде прийняте у власність громади та передане комунальним установам, які забезпечують життєдіяльність громади.

Дякуємо партнерам та друзям за розуміння та підтримку! Ваша допомога, як завжди актуальна, довгоочікувана та по-особливому цінна. Така співпраця стала можливою завдяки проєкту міжнародної технічної допомоги «Підтримка реформи децентралізації в Україні/Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку (UDU/U-LEAD з Європою: фаза ІІ).

13 червня 2024
back