back

Джип для обслуговування малюків отримала Менська лікарська амбулаторія

Новий автомобіль для виїздів, пов’язаних з наданням медичних послуг, нещодавно отримав Менський центр первинної медико-санітарної допомоги. Сузукі кросовер медичному закладу надав Міжнародний надзвичайний фонд допомоги дітям при Організації Об’єднаних Націй (далі – ЮНІСЕФ). Це стало можливим у рамках проєкту з упровадження універсально-прогресивної моделі домашніх візитів в родини з дітьми до 3-х років.

Лікар-педіатр Катерина ПАНЕЦЬ та сестра медична загальної практики сімейної медицини Катерина КИРИЧЕНКО Менської лікарської амбулаторії після навчання в рамках проєкту вже почали впроваджувати модель домашніх візитів, або патронажного обслуговування. Це суттєво покращить доступність та якість медичних послуг для родин із дітьми від 0 до 3 років у нашій громаді.

Менська міська рада співпрацює з ЮНІСЕФ давно і, дізнавшись про цей проєкт, допомогла Менському центру ПМСД подати заявку на участь у ньому.

Менський центр ПМСД й раніше неодноразово отримував від ЮНІСЕФ необхідне обладнання для медичних працівників, залучених до проведення патронажних візитів.

У закладі сподіваються на подальшу плідну співпрацю та вірять у те, що за сприяння міжнародних партнерів дитяче населення Менської громади матиме можливість зростати у комфортному середовищі.

12 червня 2024
back