back

У Менській громаді попрощалися з загиблим Воїном Андрієм ПОНОМАРЕНКОМ

Андрій Анатолійович ПОНОМАРЕНКО народився 24 липня 1979 року в місті Бобруйськ у Білорусі.

З 1985 по 1994 рік навчався в Менській загальноосвітній школі імені Леніна. Після навчання 1994 року вступив до Чернігівського СПТУ № 18, яке закінчив 1997 року, здобувши спеціальність «Електромонтажник силових мереж».

З 1997 по 1999 рік проходив строкову службу в Збройних силах України. Після завершення служби працював на будівництві.

14 грудня 2023 року був мобілізований Корюківським РТЦК та СП та проходив службу в Збройних силах України на посаді старшого стрільця-оператора стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти військової частини А 4639.

Власної сім’ї не мав. Був чуйним, доброзичливим, завжди приходив на допомогу, нікому не відмовляв.

Відданий військовій присязі на вірність українському народові, мужньо виконавши військовий обов’язок, у бою за Україну, її свободу та незалежність, Андрій ПОНОМАРЕНКО загинув у результаті отримання поранення, несумісного з життям, 19 травня 2024 року поблизу н.п. Спірне Бахмутського району Донецької області. Без сина залишилися батьки, сестра та брат втратили рідного брата.

Поховали Андрія ПОНОМАРЕНКА 29 травня 2024 року з військовими почестями на центральному кладовищі у місті Мена. Попрощатися та віддати останні земні почесті загиблому Воїну прийшли друзі й побратими загиблого, представники влади та органів місцевого самоврядування.

Висловлюємо глибокі слова співчуття та підтримки батькам, рідним та друзям загиблого Героя. Поділяємо важкий біль втрати та сумуємо разом із вами.

Вічна пам’ять Воїну-Захиснику та вічний спокій його душі!

29 травня 2024
back