back

Коли дороги та їх узбіччя стануть безпечними, запитують мешканці Величківки

27 травня відбулася зустріч представників органів місцевого самоврядування Менської міської ради з мешканцями Величківського старостинського округу. Під час спілкування староста Тетяна ЯКОВЕНКО прозвітувала про роботу за 2023 рік.

Секретар Менської міської ради Юрій СТАЛЬНИЧЕНКО, як депутат Менської міської ради, прозвітував про свою роботу, розповівши, які питання були торік у фокусі уваги його особисто та депутатського корпусу загалом.

Також обговорили питання, які турбують жителів старостинського округу: фінансування ремонту колодязів у селі, ремонт водогону по вул. Спасо-Преображенській, висипка доріг, видалення перерослих дерев.

Як безпекову підняли проблему стану узбіч на автодорозі Мена - Корюківка. Густо порослі деревами та кущами, а фактично відсутні узбіччя не дають можливості численним велосипедистам безпечно пересуватися і становлять загрозу для життя. Мешканці Величківки просять керівництво громади звернутися до відповідних інстанцій та відповідальних за обслуговування цієї дороги осіб, аби не сталося непоправного.

Своєю чергою, Юрій СТАЛЬНИЧЕНКО подякував величківцям за активну позицію в організації акцій "Чисте довкілля", волонтерський рух для допомоги ЗСУ. Порушені під час зустрічі питання п.СТАЛЬНИЧЕНКО взяв на замітку для подальшого розв'язання.

28 травня 2024
back