back

Надихаючий тренінг для молоді Менської Громади: перші кроки до великих змін

У суботу, 25 травня, в Центрі культури та дозвілля молоді Менської громади відбувся захоплюючий тренінг для молоді в рамках проєкту "JWGR". Проєкт JWGR створений в межах програми UPSHIFT, яку в Чернігівський області реалізує ГО «Агенція локальних ініціатив», за підтримки ЮНІСЕФ та Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини через німецький державний банк розвитку KfW.

Захід зібрав понад 30 активних молодих людей з 12 населених пунктів нашої громади, які прагнуть змінювати своє життя на краще.

Тренінг був розділений на декілька блоків, кожен з яких приніс учасникам нові знання та корисний досвід.

У першому блоці, під керівництвом спікерки Вікторії, молодь дізналася про основи проєктного менеджменту та навчилася писати проєкти самостійно. Це дало учасникам впевненість у своїх силах та розуміння, як перетворити свої ідеї на реальні ініціативи.

Опісля, учасники мали можливість познайомитися з діяльністю громадської організації "БУР" завдяки представнику цієї організації Євгену. Цікавим було спілкування з секретарем міської ради Юрієм Стальниченком, який поділився своїм досвідом і відповів на запитання молоді.

Протягом дня не бракувало веселого спілкування, рухливих ігор на командотворення та арт-терапії, під час якої учасники створювали шедеври з еко-торбинок. Такі активності сприяли згуртуванню колективу та розвитку творчих здібностей кожного учасника.

Смачний обід та кава-паузи забезпечили додаткову енергію для продуктивної роботи. На завершення заходу кожна команда презентувала свій проєкт, спрямований на вирішення актуальних проблем свого населеного пункту. Це було справжнім кульмінаційним моментом, який показав, наскільки потужною може бути спільна робота молоді.

Дякуємо всім учасникам та організаторам за незабутній день, наповнений новими знаннями, досвідом і натхненням. Тренінг показав, що молодь Менської громади готова до дій і здатна змінювати свій світ на краще!

Хочемо подякувати Івченко Вікторії та працівникам магазину та кафе "Смак" за смачний обід і кава-паузи. А також Відділу освіти Менської міської ради за допомогу з трансфером.

Разом - ми сила!

27 травня 2024
back