back

Фонд Східна Європа підсилює Менську громаду

На минулому тижні до Мени завітали представниці Фонду Східна Європа:  менеджерка програм Леся Лучковська і грантова координаторка Світлана Остряніна.  

Саме завдяки грантовій програмі «Спроможні та сильні» від Фонду Східна Європа за сприяння Швейцарії у нашій громаді ГО «Будуємо Україну Разом» відновлює та облаштовує об’єкт соціальної та культурної інфраструктури. 

До того ж за підтримки цієї програми у громаді також забезпечуються 6 волонтерських таборів для молоді, як місцевої, так і з інших областей України.

Проєкт, який громадська організація «БУР» релізовує у Мені за підтримки Швейцарії, спрямований на залучення мешканців деокупованої Менської громади до вирішення спільних проблем та підвищення їхньої соціальної згуртованості. Зокрема в межах проєкту організовані тренінги з розроблення партисипативних проєктів та на тему волонтерського менеджменту.

Менеджерка прогами «Спроможні та сильні» Леся Лучковська каже: «Місія Фонду Східна Європа – трансформувати Україну в державу, яка служить людям та їх захищає. Ми змінюємо нашу країну і прагнемо бачити її сучасною та інноваційною, привабливою для людей та світу майбутнього. Тому дуже радо сприяємо нашим партнерам у допомозі Менській громаді. Сподіваємося, ця робота підсилить багатьох мешканців громади, а особливо додасть певності та натхнення молодим людям».

 

 

27 травня 2024
back