back

Тріумф легкоатлетів Менської громади на 6-й обласній Гімназіаді України з легкої атлетики

Легкоатлети Менської громади знову підтвердили свій високий спортивний статус, завоювавши перше місце на 6-й обласній Гімназіаді України з легкої атлетики, яка цього року проходила в місті Носівка. Захід був організований Обласним відділенням комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

Серед 18 легкоатлетів, які представляли нашу громаду, золоті медалі у своїх дисциплінах здобули Аліна Лавська, Андрій Лавський, Анатолій Шевчук, Поліна Черненко, Костянтин Савицький та Вікторія Дзиндра. Менська команда також виборола 4 срібних та 5 бронзових медалей, демонструючи високий рівень підготовки та велику відданість спорту. У підсумку Менська команда заслужено отримала 1-е загальнокомандне місце. 

Ці досягнення не лише відображають індивідуальні таланти наших спортсменів, а й свідчать професійність тренерів і вказує на міць та згуртованість нашої спортивної спільноти. Легкоатлетична команда Менської громади показала, що згуртованість, наполегливість і спільна робота приносять вагомі результати.

Ми висловлюємо велику подяку нашим легкоатлетам за їхню працю та невпинне прагнення до перемог, а також тренерам і всім, хто підтримував наших учасників протягом змагань. Нехай цей успіх буде стимулом для подальших звершень і нових перемог у майбутньому.

Вітаємо всіх з перемогою і чекаємо на нові спортивні тріумфи!

27 квітня 2024
back