back

Триває робота з регулювання чисельності безпритульних тварин у Менській громаді

Сьогодні, 27 березня, на території Менської міської територіальної громади розпочала роботу спеціалізована громадська організація “Крок до тварин”, яка надає допомогу безпритульним тваринам. Волонтери здійснили відлов безпритульних собак у м.Мена з метою їх стерилізації на засадах гуманних методів поводження з безпритульними тваринами.

Менська міська рада уклала договір з ГО “Крок до тварин” у рамках “Програми регулювання чисельності безпритульних  тварин”, тож такі заходи на території громади будуть продовжені надалі.

Нагадуємо, що з 1 квітня 2024 року набувають чинності “ПРАВИЛА утримання собак та котів на території населених пунктів Менської міської територіальної громади”. Згідно з документом, собаки, незалежно від породи, належності та призначення, у тому числі й ті, що мають нашийники з номерними знаками і намордниками, але знаходяться без власника на вулицях, площах, ринках, у скверах, на бульварах, пляжах, у громадському транспорті, дворах та інших громадських місцях, вважаються безпритульними і підлягають вилову.

Дбаймо про домашніх улюбленців, щоб забезпечити їм належне утримання та захист від будь-якого жорстокого поводження.

27 березня 2024
back