back

У Мені пройшов перший відкритий турнір з мініфутболу пам'яті Сергія СКОРОБАГАТОГО

У неділю, 3 березня, в Мені пройшов перший відкритий турнір з мініфутболу, присвячений пам’яті воїна-захисника, учасника російсько-Української війни, одного з найкращих футболістів Менщини Сергія СКОРОБАГАТОГО, який передчасно пішов з життя у листопаді 2023 року. Змагання ініціював Менський міський голова Геннадій ПРИМАКОВ.
3 березня Сергій СКОРОБАГАТИЙ відзначав би день народження, а натомість його друзі, численні шанувальники футболу зібралися цього дня, щоб вшанувати пам'ять Сергія.


Учасників турніру привітав Геннадій ПРИМАКОВ, зазначивши, що ідея увічнити пам'ять про Сергія СКОРОБАГАТОГО у такий спосіб виникла одразу, як тільки прийшла звістка про передчасну смерть відомого менянина, який докладав багато зусиль та здібностей до розвитку футболу на Менщині.

У турнірі взяли участь 9 команд. По-перше, приємно, що до гри долучився ФК «Холми» з Холминської селищної територіальної громади, з якою Менська МТГ нещодавно підписала меморандум про міжмуніципальне співробітництво. Була й команда ветеранів, яка вирізнялася тим, що до її складу увійшли футболісти, що грали разом зі С.СКОРОБАГАТИМ. З Менської міської ТГ також взяли участь команди поліції, сіл Дягови та Садового (колишньої Чапаєвки), дві команди з селища Макошиного («Десна-1» та «Десна-2») та менські ФК «Кристал» і ФК «Темп».
У дружній атмосфері та напруженій боротьбі змагань присутні й на мить не забували, що самій можливості зібратися під мирним небом завдячують ЗСУ та воїнам, які віддали своє життя за територіальну цілісність та незалежність нашої країни.

 

Підсумки турніру підвели секретар Менської міської ради Юрій СТАЛЬНИЧЕНКО та начальник сектору фізичної культури і спорту Менської міської ради Олександр КАРПЕНКО.
Отже, найкращим воротарем відкритого турніру з мініфутболу пам’яті Сергія СКОРОБАГАТОГО визнано Олександра РУБАХУ з ФК «Поліція», кращим захисником – Івана МАТВІЄНКА з ФК «Десна -1», кращим нападником – Сергія КУГУКА з ФК «Холми», кращим гравцем турніру – Сергія ТРУБУ з ФК «Поліція».

У командному підсумку бронзовими призерами турніру стали ФК «Холми», срібні нагороди вибороли ФК «Десна-1», золото чемпіонів – у ФК «Поліція».

Вітаємо переможців і чекаємо однієї великої жаданої ПЕРЕМОГИ!
Нехай наступна зустріч у день народження С.СКОРОБАГАТОГО, 3 березня 2025 року, відбудеться під мирним небом і збере на турнір ще більше учасників як данину пам’яті про Сергія та всіх Героїв-Захисників України.

05 березня 2024
back