back

Менська та Носівська територіальні громади підписали Меморандум про міжмуніципальне співробітництво

У середу, 28 лютого, Менська міська рада приймала колег із Носівської міської територіальної громади. Мета візиту – встановити дружні стосунки між двома громадами, об'єднати зусилля заради покращення життя в обох громадах, обмінятися досвідом та підтримати одне одного.

Перший заступник Носівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів Наталя РУБЕЛЬ зазначила, що цей візит – важливий крок на шляху до співпраці з Менською громадою, адже Менська міська рада широко відома напрацюваннями, досвідом, якими може поділитися, і Носівська ТГ готова до співпраці у спільних проєктах.

У ході робочого візиту підписали Меморандум про міжмуніципальне співробітництво Менської та Носівської територіальних громад.

 

Сторони обговорили варіанти взаємовигідного співробітництва у сфері інвестиційної та Міжнародної роботи, освіти, культури, соціальної сфери та молодіжного обміну, безпеки та ІТ.

 

 

У супроводі представників Менської міської ради Наталія РУБЕЛЬ та інші члени делегації з Носівки, а саме: начальник фінансового управління Валентина ПАЗУХА, начальник відділу економічного розвитку та регуляторної діяльності Наталія МАЛИНКО, головний спеціаліст організаційного відділу, діловодства і контролю Ірина КОВАЛЬ – відвідали Центр культури та дозвілля молоді, Менську публічну бібліотеку, відділ ЦНАП, Менський інклюзивно-ресурсний центр, Менський центр професійного розвитку педагогічних працівників, Менський територіальний центр соціального обслуговування.

В усіх установах гості цікавилися у керівників та працівників досвідом роботи, всюди зав’язувалася жвава предметна та зацікавлена розмова.

Також делегація Носівської міської територіальної громади взяла участь у роботі третього засідання 45 сесії восьмого скликання Менської міської ради, що проводилося цього дня.

 

 

«Ви великі молодці», - так оцінили побачені напрацювання колеги з Носівки. Тож попереду плідна співпраця на благо обох громад.

 
 
 
28 лютого 2024
back