back

Обороноздатність та захист цивільного населення – пріоритети 45 сесії Менської міської ради

21 лютого пройшло пленарне засідання 45 сесії 8 скликання, на якому розглянуто 49 питань порядку денного.
Вагома частина рішень стосувалася посилення обороноздатності та захисту цивільного населення в умовах війни. Так, затверджено «Програму територіальної оборони на території населених пунктів Менської міської територіальної громади на 2022 - 2024 роки», «Програму підвищення обороноздатності та безпеки населених пунктів Менської міської територіальної громади в умовах воєнного стану на 2024 рік». У новій редакції затвердили Програму розвитку цивільного захисту Менської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
Йшлося й про дотримання заходів безпеки в умовах воєнного стану, зокрема про заходи, направлені на покращення стану утримання захисних споруд цивільного захисту.
У блоці земельних питань прийнято рішення щодо проведення земельних торгів (аукціону) на земельні ділянки сільськогосподарського призначення, про затвердження технічної документації із землеустрою зі встановлення меж земельних ділянок (паї) громадянам на території Менської міської територіальної громади.
Розглянули й інші питання задля забезпечення життєдіяльності громади в умовах війни, ефективної роботи комунальних закладів та установ в інтересах мешканців Менської міської територіальної громади, з детальним переліком та змістом яких можна ознайомитися тут .

21 лютого 2024
back