back

Менська громада попрощалася з загиблим воїном Русланом ДЕМ’ЯНЧУКОМ

21 лютого у Мені провели в останню земну дорогу молодшого сержанта Руслана ДЕМ’ЯНЧУКА, який загинув на Запоріжжі, захищаючи територіальну цілісність нашої держави під час російсько-Української війни.
ДЕМ’ЯНЧУК Руслан Анатолійович народився 19 червня 1976 року в Мені.
Навчався в Менській загальноосвітній школі І - ІІІ ступенів імені Шевченка.
Після школи отримав середню спеціальну освіту в Сосницькому ПТУ, здобувши професію тракториста-водія.
З 1994 по 1996 роки проходив строкову військову службу. У званні молодшого сержанта був командиром відділення топогеодезистів.
Працював у Менському райавтодорі. Друзі та знайомі згадують Руслана Анатолійовича завжди спокійним та виваженим. Одружений, батько трьох дітей.
Перебував на обліку в 1 відділі Корюківського РТЦК і СП. Після повномасштабного вторгнення російських окупантів 31 березня 2023 року призваний по мобілізації до лав Збройних сил України.
У складі військової частини А 3017 Національної гвардії України служив старшим кулеметником 1-го відділення 3-го взводу оперативного призначення 3-ї роти оперативного призначення (на бронетранспортерах) 1-го батальйону оперативного призначення.
Загинув 11 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу н.п. Роботине Пологівського району Запорізької області в результаті ворожого мінометного обстрілу від отриманих поранень, несумісних з життям.
Попрощатися з загиблим Героєм-земляком прийшли численні друзі, знайомі, представники влади та органів місцевого самоврядування.
У цей скорботний час схиляємо голови в жалобі, розділяємо біль і горе рідних. Висловлюємо щирі співчуття родині, в яку прийшла ця непоправна втрата.
Вічна пам'ять і вічний спокій душі загиблого Воїна-героя!

21 лютого 2024
back