back

Бібліотекарі Чернігівщини зібрались у Стольненській філії Менської публічної бібліотеки

Щорічний круглий стіл «Я пропоную свій досвід» на базі Стольненської філії Менської публічної бібліотеки, який проводився Чернігівським обласним відділенням Української бібліотечної асоціації, зібрав у Стольному бібліотекарів Чернігівщини. Саме тут проводилось виїзне засідання, бо в минулому році Стольненська філія стала кращою в рейтингу сільських бібліотек області. Гості були в захваті і від екскурсії селом, яку провів для них директор Менського краєзнавчого музею ім. В.Ф.Покотила Віталій Крутий, і від чудових музичних імпровізацій людини-оркестра Валентина Журавля, і від розповіді та майстер-класу відомого гончара Олега Луцука, і, звичайно, від самої сучасної бібліотеки.

Бібліотекарів вітали заступник Менського міського голови Вікторія Прищепа та голова Чернігівського обласного відділення Української бібліотечної асоціації, директорка бібліотеки ім. Софії та Олександра Русових Інна Аліфіренко.

Потім сільські бібліотекарі ділилися досвідом та напрацюваннями, переглядали презентації роботи. Затамувавши подих слухали присутні бібліотекарів з деокупованих громад – як вони зуміли зберегти особливо цінні книги та документи. Серед філій Менської публічної бібліотеки нашої громади свою роботу презентували бібліотекар с. Семенівка Людмила Дубина та с.Дягова Надія Яценко.

 

 
 
 
27 липня 2023
back