back

Увага! Нова шахрайська схема! Поліція застерігає громадян від шахраїв, що видають себе за працівників державних установ

Поліцейські закликають мешканців Корюківського району: ніколи не виконуйте вказівок незнайомих осіб, які пов’язані з негайним переведенням коштів. Представляючись співробітниками державних установ, шахраї намагаються ввести вас в оману, щоб заволодіти вашими грошима. 
До Корюківського РВП  ГУНП в Чернігівській області  з письмовою заявою звернулись два жителі Корюківщини  з приводу того, що невідомі особи шляхом обману  та з використанням  підроблених документів, з метою заволодіння чужим майном намагаються неправомірно отримати кошти від фізичних та юридичних осіб. 
З вищевказаною метою , діючи від ім’я заявника, шляхом підроблення бланку та печатки Корюківської районної військової адміністрації, підпису заявника невстановлені особи звернулися до ряду фізичних та юридичних осіб  Корюківського району з проханням надати «благодійну грошову допомогу Збройним Силам України». Дані факти внесено до Єдиного  реєстру досудових розслідувань  за статтею 190 Кримінального кодексу України (шахрайство).

Поліція Корюківського району наполегливо рекомендує: ніколи не виконуйте вказівок незнайомих осіб, які пов’язані з негайним переведенням коштів. Представляючись співробітниками державних установ, шахраї намагаються ввести вас в оману щоб заволодіти вашими грошима.

Розповсюдьте інформацію про цю шахрайську схему серед своїх  родичів та близьких, особливо людей похилого віку.

23 травня 2023
back