back

З днем працівників житлово-комунального господарства

З нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства хочу від імені всіх мешканців громади та Менської міської ради висловити своє щире визнання та повагу всім працівникам житлово-комунального господарства, які щодня докладають багато зусиль для того, щоб населені пункти в нашій громаді були чистими, охайними та комфортними для життя.

Ваша праця має велике значення для кожного мешканця громади. Ви забезпечуєте належну роботу водопостачання та каналізації, благоустрою території, підтримання доріг та вулиць, контролюєте якість будинків та комунікацій, надаєте якісні послуги жителям навіть у непростий воєнний час. Дякуємо вам за вашу працю попри сирени і ракети, щоб забезпечити звичне життя мешканців громади.
Ми дуже вдячні вам за ваші зусилля та відданість своїй справі. Нехай ваша праця завжди буде оціненою та винагородженою, а ваші досягнення будуть прикладом для наступних поколінь працівників житлово-комунального господарства. Вітаємо всіх працівників комунальної галузі Менської громади з професійним святом і висловлюємо щиру вдячність за вашу важливу та відповідальну працю. 

Зичимо вам здоров'я, успіхів у вашій роботі та подальших досягнень, а нам всім омріяної Перемоги! Нехай ваша праця приносить задоволення та радість!

З повагою,

Міський голова Геннадій Примаков та Менська  міська рада

19 березня 2023
back