back

Ухвалено важливі рішення на засіданні ради: нове приміщення для територіального центру надання соціальних послуг та узгоджено співпрацю з італійським муніципалетітом

Сьогодні, 15 березня, відбулося позачергове засідання сесії Менської міської ради. За результатами засідання було ухвалено шість важливих рішень, які стосуються розвитку та соціального забезпечення громади.

Зокрема, одноголовно депутати підтримали рішення про надання в оперативне управління КУ "Менський територіальний центр надання соціальних послуг" приміщення по вулиці С. Титаренка 7 в місті Мена. Це рішення забезпечить покращення умов надання соціальних послуг та забезпечить мешканцям нашої громдаи більш комфортні умови для отримання необхідної допомоги.

Також на засіданні було узгоджено текст угоди про співробітництво з італійським муніципалетітом Кастельтерміні та Менською громадою. Це співробітництво відкриє нові можливості для обміну досвідом та розвитку культурних, освітніх, спортивних та економічних зв'язків між двома органам місцевого самоврядування.

Крім того, на засіданні було підтримано внесення змін, які враховують особливості воєнного стану при звітуванні Менського міського голови та депутатів Менської міської ради перед виборцями про свою роботу,  внесено зміни до бюджету громади та плану соціально-економічного розвитку. Ці зміни дозволять ефективніше використовувати ресурси та забезпечити розвиток різних напрямків у громаді.

У загальному, засідання сесії Менської міської ради було плідним та продуктивним. Рішення, які були ухвалені, спрямовані на покращення якості життя мешканців громади та її розвитку в цілому.

По завершенню засідання, Олександр Підгорний пренентував для депутатів та працівників апарату Менської міської ради проект програми короткострокових та перспективних дій щодо інтеграції переселенців та вирішення проблем розвитку деокупованої Менської територіальної громади, яку буде доопрацьовано і найближчим часом запропопновано до затвердження.

 

15 березня 2023
back