back

Відібраними дітьми буде опікуватися прийомна родина

З метою захисту найкращих інтересів дітей сьогодні відбулося позачергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при Менській міській раді під головуванням заступника міського голови Вікторії Прищепи.

Питанню влаштування трьох дітей, які залишилися без батьківського піклування, після відібрання їх від матері було приділено найбільше уваги. Дітки, які тимчасово перебувають у центрі соціально-психологічної реабілітації отримають сімейний затишок у прийомній родині.

Наступні два питання стосувалися позбавлення батьківських прав батьків, жителів Мена та Волосківці, стосовно їх неповнолітніх дітей; питання про взяття трьох неповнолітніх дітей, позбавлених батьківського піклування на квартирний облік для одержання житла поза чергою та питання відчуження нерухомого майна, право користування яким мають малолітні діти.

Членами комісії були переглянуті та затвердженні індивідуальні плани соціального захисту дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах та перебувають на обліку служби у справах дітей.

10 березня 2023
back