back

Пам'ятаємо Голодомор! Цьогоріч минають 90-ті роковини трагедії

Сьогодні по всій Україні палають свічки пам’яті… Скрізь в різний час, щоб не давати можливість ворогу вирахувати годину  чергової диверсії. У Мені також відбулись заходи в пам'ять про жертв голодоморів. Проведена година-реквієм. Перед присутніми виступив секретар Менської міської ради Юрій Стальниченко. Працівники краєзнавчого музею розповіли про голодомор на території нашої громади. Благочинний Менського району УПЦ КП Володимир Шемендюк відслужив молебень за загиблими від голоду. 

 І плаче сьогодні віск не тільки за нашими співвітчизниками, які загинули голодною смертю, а й за всіма, кого вбили російські агресори. І за діточками, у яких вкрадено спокійне щасливе дитинство, і за їх матерями, які вмиваючись сльозами пригортають малюків до грудей в холодних темних домівках з однією лише думкою – щоб повернувся коханий чоловік живий і неушкоджений, з Перемогою. Тримайтеся, люди! Нас не зламали тоді, не вдасться їм це і зараз. Ми обов’язково вистоїмо і переможемо! З нами Правда, Україна і Бог!

 

 

 

 

 

Дії російської федерації геноцидного характеру проти українців — це не що інше, як пряме продовження політики російських більшовиків щодо знищення нашого народу. Наслідком злочинних дій путінської pocii сьогодні є проблеми продовольчої безпеки у світі та загроза голоду в низці країн.Єдиним беззаперечним результатом триваючої боротьби добра i зла має стати перемога України та її союзників над деструктивним регресуючим утворенням в особі сучасної московської держави.Зупинимо геноцид!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
26 листопада 2022
back