back

Схвалено проєкт Плану соціально-економічного розвитку Менської громади

На черговому засіданні виконкому Менської міської ради схвалено проєкт Плану соціально-економічного розвитку Менської міської  територіальної громади  на 2023-2024 роки та план діяльності виконавчого комітету Менської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2023 рік. 

Також члени виконкому погодили одну нову програму – Програму з інфекційного контролю та дотримання заходів із запобігання інфекціям, пов’язаним з наданням медичної допомоги в КНП «Менський центр ПМСД» на 2023- 2025 роки та внесли зміни до декількох діючих програм  з метою посилення соціального захисту та фінансової підтримки окремих категорій громадян - Програми соціальної підтримки жителів Менської міської територіальної громади на 2022-2024 роки, Програми «Турбота про літніх людей» на 2022 -2024 роки, Програми забезпечення медичних закладів Менської міської територіальної громади медичними кадрами на 2022 – 2024 роки, Програми компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на професійній основі, на території Менської міської територіальної громади, на 2022-2024 роки. І до Програми підвищення обороноздатності та безпеки населених пунктів Менської міської територіальної громади в умовах воєнного стану на 2023 рік.

Багато рішень було прийнято щодо забезпечення інтересів дітей, а саме: надано дозволи на дарування житлового будинку з надвірними будівлями, земельної ділянки та квартири неповнолітнім дітям; взято на квартирний облік для одержання житла поза чергою дитину-сироту; визначено місце проживання малолітніх дітей з батьком чи матір’ю, в тому числі і для тимчасового виїзду їх за межі України.

Прийняті  рішення по ряду майнових питань – погоджено передачу в оренду відділенню поліції № 1  Корюківського районного відділу поліції ГУНП в Чернігівській області майна комунальної власності Менської міської територіальної громади легкового автомобіля Універсал-В УАЗ;  КНП «Менський центр ПМСД» погоджено надання в оренду частини приміщення адміністративного корпусу за адресою: м. Мена, вул. Шевченка, 76: - площею 23,89 м2 для розміщення аптеки; - площею 1 м2 для розміщення кавового автомату, комунальній установі «Менський міський центр соціальних служб» Менської міської ради передано меблі для використання за призначенням;  КП «Менакомунпослуга» передано для встановлення дорожні знаки та адресні вказівники.

 Окрім того члени виконкому прийняли рішення по затвердженню списку осіб, яким надаються соціальні послуги  в комунальній установі Менської міської ради,  внесенню зміни до складу опікунської ради, погодженню проведення масового заходу, наданню дозволів жителям Менської громади на порушення об'єктів  благоустрою, видалення перерослих та аварійних дерев, а також на підключення до водогону. Загалом сьогодні було розглянуто 34 питання.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

23 листопада 2022
back