back

Зі святом духовності, мудрості і знань – Всеукраїнським днем бібліотек!

Понад 20 років щорічно 30 вересня відзначається в Україні Всеукраїнський день бібліотек

Сьогодні, коли країна об’єдналася для боротьби з рашизмом, бібліотеки для своїх громад та новоприбулих стали не лише місцем, де обслуговують користувачів, проводять культурно-просвітницькі заходи, забезпечують мешканців громади і переселенців достовірною інформацією, а й перетворилися на волонтерські центри допомоги Збройним Силам України і внутрішньо переміщеним особам. У цей день у нас є особлива нагода згадати і подякувати за клопітку працю та високу місію бібліотекарям.

З нагоди свята секретар міської  ради Юрій Стальниченко привітав колектив комунального закладу «Менська публічна бібліотека» та вручив Подяку Менської міської ради за вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи в Менській громаді, активну просвітницьку діяльність та високий професіоналізм. Також бібліотекарів привітала начальник відділу культури Світлана Шелудько.

Хай це свято дарує вам чудовий настрій та теплі слова від всіх, хто вважає бібліотеку джерелом для здобуття знань, а робота приносить тільки задоволення. Нехай ніколи не покидають вас оптимізм, віра, надія, любов та життєва мудрість.

 
 
30 вересня 2022
back