back

Вчора  відбулося перше засідання оновленої Молодіжної ради при Менській міській раді

До складу Молодіжної ради ввійшла молодь віком від 14 до 35 років. Всього 26 осіб. Усі мали змогу представити себе та запропонувати власне бачення проблем та шляхи їх вирішення

Інтереси молоді багатогранні та спрямовані на позитивні зрушення фактично в усіх сферах життя громади. Спорт, мистецтво, освіта, проектний менеджмент, волонтерство, екологія, соціальна та інформаційно-комунікаційна сфери – це далеко не увесь перелік. Кожна думка була почута та обговорена. Всі вони хочуть бути активними і корисними членами спільноти.

Вибори голови та секретаря Молодіжної ради з числа членів ради відбулися шляхом таємного голосування. За результатами голосування головою  ради було обрано  вчителя фізичної культури Олександра Федорченка,  а секретарем  стала психолог КУ «Менський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» Ольга Крамаренко. Також було визначено черговість проведення засідань та погоджено головні питання для розгляду на найближчому з них, яке відбудеться наступного тижня.

Присутніх привітав голова Менської міської ради Геннадій Примаков та побажав успіхів усій молодій ініціативній команді! А також наснаги, співпраці та взаєморозуміння, креативних ідей для розвитку молоді та однодумців для покращення молодіжної політики в місті!

29 вересня 2022
back