back

Менська громада отримала два спецавтомобілі з Європи

До Дня нашого найкращого міста Менщина отримала крутий подарунок, а точніше цілих два: спецавто та машину «швидкої»

Це вітання від польських друзів, які завжди підтримували Україну, а під час війни ще більше активізувалися, повідомив Менський міський голова Геннадій Примаков. Завдяки тісній співпраці з нашими колегами з польської гміни Жураков дві сучасні спецавтівки (Daimler-Benz  та Mercedes Benz Sprinter) з Німеччини, з Муніципалітетів Рудельцхаузен та Ехінг надалі слугуватимуть жителям Менщини. Техніка в гарному стані, сучасна, надійна.

Подарованою європейцями «швидкою» перевозитимуть з Мени до лікарень у Чернігові пацієнтів у разі такої потреби. Інший же спецавтомобіль передали КП «Менакомунпослуга», за його допомогою комунальники виїжджатимуть на роботи з чищення колодязів, викачування води з погребів у разі затоплення, бригада з благоустрою виконуватиме аварійні роботи. Спецавтівка зручна, одночасно в ній можуть розміститися дев’ять робітників із повним комплектом інвентарю.

Дякуємо усім, хто допоміг переправити такі важливі автомобілі. Разом ми можемо більше! Спільними зусиллями відновлюємося, міцнішаємо і перемагаємо!

 
 
 
 
 
 
 
08 серпня 2022
back