back

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення Менської міської ради щодо оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти

Ініціатор та організатор громадського обговорення – відділ освіти Менської міської ради.

Розпорядженням міського голови від 08.06.2021 №197 при міській раді створено робочу групу з питань формування спроможної мережі закладів загальної середньої освіти, завданням якої є розробити план заходів щодо формування спроможної мережі закладів загальної середньої освіти, що відповідають вимогам чинного законодавства та надають дітям якісні освітні послуги.

Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення механізмів формування мережі ліцеїв для запровадження якісної профільної середньої освіти» від 15 липня 2021 року №1658-ІХ «Реорганізація, зміна типу, ліквідація закладу загальної середньої освіти у сільській місцевості допускається лише після громадського обговорення проекту відповідного рішення засновника, який оприлюднюється не менше ніж за один рік до прийняття відповідного рішення…»

У зв’язку з цим до громадського обговорення пропонується наступний проєкт рішення Менської міської ради:

Про припинення шляхом ліквідації структурного підрозділу закладу освіти - Величківської філії І-ІІ ступенів Опорного закладу Менська гімназія Менської міської ради.

Зі змістом проєкту рішення можна ознайомитися на офіційному сайті Менської міської ради за посиланням: https://mena.cg.gov.ua/index.php?id=26547&tp=1

Надавати пропозиції, зауваженя, рекомендації просимо  у письмовій формі та/або електронною поштою із зазначенням особи та контактної інформації заявника за адресою: 15600, Чернігівська область, м. Мена, вул. Титаренка Сергія, 7, на електронну пошту: [email protected].  

Відповідальні працівники для надання консультацій та роз’яснень: Лук’яненко Ірина Федорівна, начальник відділу освіти Менської міської ради (тел. 3-33-05); Федорченко Сніжана Володимирівна, головний спеціаліст відділу освіти Менської міської ради (тел. 3-33-05).

05 серпня 2022
back