back

Для кращої мобільності соціальні працівники та працівники Укрпошти отримали велосипеди

Сьогодні заступник начальника Чернігівської обласної військової адміністрації Дмитро Іванов та ГО "Добрі Ініціативи Менщини"  передали працівникам КУ "Територіальний центр соціального обслуговування", КУ "Менський міський центр соціальних служб" та працівникам поштового відділення Укрпошти нові велосипеди.

У межах національної ініціативи «Bikes for Ukraine» громади Чернігівщини продовжують отримувати екологічний транспорт – велосипеди. Сьогодні 20 одиниць «приїхало» у Менську громаду, з числа тих, які Чернігівщина отримала з Нідерландів. Передали транспорт заступник начальника Чернігівської обласної військової адміністрації Дмитро Іванов спільно з представниками громадської організації «Добрі ініціативи Менщини» та керівництвом Менської міської ради. 

"Велосипед для менян - це стиль життя, недаремно ж Мену називають "велосипедною столицею Сіверського краю". Велосипеди сьогодні отримують працівники пошти та соціальної сфери громади, які здійснюють обслуговування населення, яке опинилося у складних життєвих обставинах, пенсіонерів, внутрішньо-пеерміщених осіб.... Впевнений, що працівники стануть ще більш мобільними і це покращить надання послуг вразливим категоріям населення. Надважливим є те, що такі велосипеди розраховані на довге життя, так як для подачі світла є сонячна панель, на колесах цільна гума, тож проколоти їх неможливо, та й інші деталі надійні." - зазначив Дмитро Валерійович, вручаючи велосипеди працівникам пошти та соціальної сфери. 

Міський голова Геннадій Примаков, подякував Чернігівській ОВА, ГО "Добрі ініціативи Менщини" і ГО "Еко Місто" за співпрацю в багатьох сферах життя і за постійну підтримку Менської громади. Мену дійсно називають "маленьким Шанхаєм", або ж "велосипедною столицею", адже в нашому місті чи не в кожного жителя є велосипед, а подекуди й не один. Та забезпеченість велосипедами закладів критичної інфраструктури громади, комунальних закладів звичайно ж не повна. Тому ми дякуємо Дмитру Валерійовичу Іванову та громадським організаціям "Еко Місто" та "ДІМ" за таку важливу першу допомогу для наших соціальних служб та відділення поштового зв'язку. Впевнений, що це лише перша така допомога. Завдяки ініціативі #BikesForUkraine наші працівники стали більш мобільними, що звичайно позитивно вплине на якості надання соціальних послуги для вразливих категорій населення. 

15 липня 2022
back