back

До уваги жителів Менської територіальної громади!

Відповідно до ст. 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року № 555, Менська міська рада повідомляє про оприлюднення звіту про стратегічну екологічну оцінку та початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у проєкті містобудівної документації «Детального плану території для реконструкції очисних споруд м. Мена на земельній ділянці орієнтовною площею 5,0 га, яка розташована за межами міста Мена на території Менської міської територіальної громади, Корюківського району, Чернігівської області», який  розроблений відповідно до розпорядження голови Менської районної державної адміністрації Чернігівської області від 30 жовтня 2019 року №220, рішення 14 сесії Менської міської  ради 8 скликання від 25 листопада 2021 року № 757 «Про зміну сторони у Договорі».

Основні техніко-економічні показники проекту: загальна площа території – орієнтовно 5,0 га.

Замовник детального плану території – Менська міська рада.

З текстовою, графічною частинами проекту та звітом про стратегічну екологічну оцінку містобудівної документації можна ознайомитися у відповідному порядку щоденно з понеділка по п’ятницю з 8 до 17 години у Відділі архітектури та містобудування Менської міської ради за адресою: Чернігівська область, місто Мена, вулиця Героїв АТО, 6. Строк ознайомлення з зазначеним проектом містобудівної документації становить 30 календарних днів з моменту виходу публікації в засобах масової інформації, а також на офіційному веб-сайті Менської міської ради. Електронна адреса для подання письмових пропозицій та зауважень – [email protected]..

Посадова особа, відповідальна за організацію розгляду пропозицій громадськості – в.о. начальника, головний спеціаліст Відділу архітектури та містобудування Менської міської ради Ющенко А.М.

Строк подання зауважень та пропозицій: до 30.01.2022 року.

Безпосереднє обговорення відбудеться 31 січня 2022 року об 11 годині за адресою: Чернігівська область, місто Мена, вулиця Героїв АТО, 6, зал засідань Менської міської ради (кімната №11).

Розробник проекту вказаної містобудівної документації ПП фірма «Майстерня архітектора Травки В.А.» (головний архітектор проєкту – Травка-Бабенко Ю.В., кваліфікаційний сертифікат архітектора – серія АА № 002896).

 

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Звіт про стратегічну екологічну оцінку

ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ для реконструкції очисних споруд м. Мена на земельній ділянці орієнтовною площею 5,0 га, яка розташована за межами міста Мена на території Менської міської територіальної громади, Корюківського району, Чернігівської області

ДПТ графічні матеріали

30 грудня 2021
back