back

Виконком прийняв рішення про проведення громадських слухань

На сьогоднішньому позачерговому засіданні виконавчого комітету Менської міської ради під головуванням Геннадія Примакова було прийняте рішення про проведення громадських слухань по проєкту Детального плану території для реконструкції очисних споруд м. Мена

Таке рішення було прийняте з метою забезпечення належного проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєкту Детального плану території для реконструкції очисних споруд м. Мена на земельній ділянці орієнтовною площею 5,0 га, яка розташована за межами міста Мена на території Менської міської територіальної громади.

Відповідно до рішення, встановлено строк протягом 30 днів для ознайомлення з проєктом з моменту його оприлюднення. Даний проєкт вказаного Детального плану буде розміщено в приміщенні Менської міської ради по вул. Героїв АТО, 6 в м. Мена.

Встановлено також строк протягом 30 днів для подачі пропозицій громадськості щодо проєкту Детального плану. Подання пропозицій розпочинається з моменту оприлюднення повідомлення про початок процедури розгляду.

Громадські слухання щодо проєкту відбудуться 31 січня за умови аудіо та/або відео фіксації їх проходження.

 

29 грудня 2021
back