back

Маленьке місто - великі кліматичні цілі

Мена на Чернігівщині 🇺🇦 нещодавно приєдналася до сотень міст по всьому світу в спільних зусиллях скоротити викиди CO2 і досягти вуглецевої нейтральності.

Після приєднання до кампанії "Перегони до нуля" (#RaceToZero) перший крок Менської ОТГ – це збереження та відновлення місцевих лісів.  Керівництво громади вже вирішило виділити 500 гектарів малопродуктивних сільськогосподарських угідь для лісорозведення.

Місцева влада також працюватиме над приведенням муніципальної політики та нормативних актів у відповідність до національного законодавства щодо збереження довкілля, а також Паризької угоди про зміну клімату.

Менська громада прагне скоротити рівень викидів СО2 вдвічі до 2030 року та досягти їхнього нульового балансу до 2040-х років.

🤝 Велика Британія з гордістю підтримує орієнтовану на збереження клімату роботу у Менській громаді в рамках проекту з популяризації кампанії "Перегони до нуля", яка має важливе значення у глобальній боротьбі із зміною клімату та в зусиллях обмеження потепління планети максимум на 1,5° C.

Наступного тижня Велика Британія 🇬🇧 у партнерстві з Італією прийматиме Конференцію ООН зі зміни клімату (#COP26), яка стане шансом активізувати глобальні зусилля з порятунку нашої планети.

#TogetherForOurPlanet

Менська міська рада

26 жовтня 2021
back