back

У ЦНАПі встановили термінал самобслуговування

Важливим пріоритетом роботи Менської міської ради є наближення послуг до населення. З цією метою  для зручності оплати адміністративного збору у відділі «Центр надання адміністративних послуг» Менської міської ради  встановлено платіжний термінал, який дозволяє відвідувачам ЦНАПу проводити платежі миттєво. Також аналогічні термінали встановлено на віддалених робочих місцях адміністраторів відділу в Макошине та Стольне, які розміщені в адміністративних будівлях старостатів (приміщеннях колишньої селищної та сільської ради відповідно)

Відтепер відвідувачі зможуть здійснити оплату адміністративної послуги готівкою,  не виходячи зі ЦНАПу. Це дає можливість значно оптимізувати час громадян для оформлення звернення щодо надання адміністративної послуги у сфері бізнесу, нерухомості, місця проживання. Безперечно, такі новації допоможуть комфортніше замовити платну адміністративну послугу та заощадити час відвідувачів.

У терміналі самообслуговування Ви також можете:

- оплатити комунальні послуги (газ, електроенергія, водопостачання, вивіз сміття);

- оплатити земельний податок із фізичних осіб;

- здійснити більшість банківських операцій;

- поповнити будь-які картки;

- виплатити кредит;

- поповнити мобільний;

- оплатити рахунки за Інтернет, телефон, телебачення;

- здійснити інші платежі.

Крім того, у ЦНАПі є місце для самообслуговування з доступом до мережі Інтернет. Місце для самообслуговування знаходиться у вільному доступі для впевнених користувачів комп’ютерної техніки і не тільки. Відвідувачам Центру, яким потрібна допомога, консультацію надають адміністратори.
Основна мета – привернути увагу та підвищити рівень обізнаності громадян щодо існуючих електронних сервісів та навчити ними користуватися. Так, місце для самообслуговування може використовуватися для реєстрації в особистому кабінеті, для отримання послуг, які можна замовити он-лайн на Порталі «Дія», а також здійснити безготівковий платіж за допомогою Приват24, Ощад24/7 та інших банківських систем.

Оплата на місці – це зручність, економія часу всіх учасників процесу та оптимізація процедури надання послуг.

19 жовтня 2021
back