back

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту Менської міської ради

Відповідно до ЗУ «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою прийняття пропозицій, зауважень громадян, суб’єктів господарювання Менська міська рада оприлюднює проєкт рішення «Про встановлення  тарифу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування №1 «ЛермонтоваСіверський шлях» та №2 «СидоренкаСіверський шлях»

Пропозиції та зауваження у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб до проєкту рішення Менської міської ради прийматимуться протягом одного місяця з дати опублікування.

Зміст проєкту

Проєкт рішення Менської міської ради  «Про встановлення тарифу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування №1 «Лермонтова–Сіверський шлях» та №2 «Сидоренка–Сіверський шлях»

Адреса розробника: 

Менська міська рада вул. Героїв АТО,6 м. Мена Чернігівської області, тел. (04644) 3-16-19;  [email protected].

Спосіб оприлюднення: 

Проєкт регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу будуть розміщені на офіційному веб-сайті Менської міської ради.

Строк приймання зауважень та пропозицій:

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до розгляду протягом місяця з моменту оприлюднення проєкту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу.

Спосіб надання зауважень та пропозицій:

Письмово.

Перелік документів для ознайомлення:

1. Проєкт рішення Менської міської ради «Про встановлення  тарифу на  перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування №1 «Лермонтова–Сіверський шлях» та №2 «Сидоренка–Сіверський шлях»

2. Аналіз регуляторного впливу.

12 жовтня 2021
back