back

Опалювальний сезон у Менській громаді стартує вже завтра

Таке рішення було прийняте сьогодні на позачерговому засіданні виконавчого комітету Менської міської ради під головуванням Менського міського голови Геннадія Примакова. Члени виконкому також прийняли ряд інших важливих рішень.  

Враховуючи несприятливі погодні умови (середньодобова температура повітря протягом останніх діб становить менше плюс восьми градусів за Цельсієм), опалювальний сезон 2021–2022 років у Менській громаді рішенням виконавчого комітету розпочнеться вже завтра, з 00 годин 13 жовтня.

Члени виконавчого комітету прийняли також рішення про встановлення тарифу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування. Таким чином квиток для пасажирів коштуватиме п’ять гривень, хоча вартість перевезення одного пасажира складає 10 гривень. Також члени виконкому вирішили винести на розгляд сесії міської ради питання про відшкодування різниці між вартістю послуги з перевезення пасажирів та вартістю квитка.

З трьох Інвестиційних програм ТОВ «Менський комунальник» у сфері централізованого водопостачання та централізованого водовідведення на 2022 рік члени виконавчого комітету погодили дві.

На засіданні були прийняті рішення про надання одноразової грошової матеріальної допомоги (вартісного лікування потребує учасник АТО); про внесення змін до рішення виконавчого комітету Менської міської ради від 28.09.2021 № 272 «Про включення майна до Переліку другого типу»; погодження внесення змін до Договору оренди цілісного майнового комплексу – систем теплопостачання, укладеного між Менською міською радою та АТ «Облтеплокомуненерго».

 
 
 
 
12 жовтня 2021
back