back

Молодіжну раду – у новому форматі

Сьогодні у Менській міський раді за ініціативи голови Геннадія Примакова та за участю секретаря ради Юрія Стальниченка відбулася зустріч представників Менської молодіжної ради та сільської молоді

Захід був організований з метою налагодження зав’язків між представниками молодіжних організацій та активної сільської молоді. До нього долучилися й активні керівники старостатів громади: староста Блистівського старостинського округу Юрій Шеша, Волосківського – Юрій Андрійченко, Бірківського – Роман Боюн.

Було презентовано Положення про Молодіжну раду, обговорені перспективи її подальшого розвитку у новому форматі з можливістю залучення до її лав сільської молоді та створення у старостатах ї осередків.

За словами Геннадія Примакова, нині в громаді активно розвиваються такі напрямки, як туризм та екологія – тож потрібно залучати до цього й молодих, активних, амбітних людей, представників покоління, за яким – майбутнє нашої країни в цілому й громади. Як приклад такої співпраці – залучення молодшого покоління блистівчан до проведення у нинішньому році першого спортивно-масового фестивалю «Богатир-фест» імені Терентія Кореня в цьому селі.

10 вересня 2021
back