back

Кошти з Троїцької лотереї витратять на потреби лікарні

Меняни та гості ярмарку виявилися активними у розіграші безпрограшної благодійної лотереї: загалом було зібрано 13 500 грн. Ці кошти передані міському медзакладу

Напередодні заступник голови ГО «Добрі ініціативи Менщини» Олександр Троцик в урочистій обстановці вручив директору КНП «Менський центр первинної медико-санітарної допомоги» Менської міської ради Наталії Корнієнко сертифікат на придбання необхідного для медзакладу обладнання – електронного інформаційного табло з розкладом роботи лікарів.

– Це дуже зручно для пацієнтів, – пояснює Наталія Іванівна. – Дані на табло можна оперативно оновлювати, розмістити там інформацію про вільний прийом, вказати час, номер кабінету і т. д. Тож дякуємо небайдужим нашим співгромадянам за активність і небайдужість.

Варто зазначити, що наші медики й самі взяли активну участь у проведенні Троїцького ярмарку, попри те, що в цей день відзначали своє професійне свято. Була встановлена палатка, де всі бажаючі могли виміряти тиск. А також отримати інформаційні матеріали стосовно вакцинації від коронавірусу, брошурки-пам’ятки з інформацією про артеріальну гіпертензію, дізнатися номери мобільних телефонів для запису в реєстратурі до лікаря (це нововведення у медзакладі). На палатці медики також помістили інформацію про стан декларування в розмірі окремих населених пунктів громади.

23 червня 2021
back