back

Ніколи знову!

Дорогі ветерани й учасники війни, жителі Менської територіальної громади! Прийміть найщиріші вітання з Днем пам’яті й примирення, з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

У ці дні  ми відзначаємо чергову річницю перемоги над нацизмом. Для усіх поколінь ці дні є особливими – тісно переплелися радість перемоги й гіркота втрат. Мільйони наших співвітчизників залишилися на полях жорстоких битв за найсвятіше – заради вільного та щасливого майбутнього рідної землі та своїх нащадків. І ми завжди будемо пам’ятати подвиги наших дідів і прадідів…

З нагоди Дня Перемоги та Дня пам’яті й примирення сьогодні в  громаді відбулися меморіальні заходи. Хвилиною мовчання і букетами травневих квітів вшанували учасники мітингу-реквієму на Алеї Героїв у Мені полеглих на полях Другої світової воїнів. У рамках естафети пам’яті «Пам’ятаємо! Шануємо!» квіти до пам’ятних знаків були покладені у всіх населених пунктах громади. А учасники бойових дій отримали привітання, квіти й подарунки. Зокрема, до привітань приєдналося також і керівництво ТОВ «Агроресурс-2006».

Не дивлячись на те, що минуло багато років від достопам’ятного травня 1945 року, наш народ не розгубив гордості за величний подвиг захисників і визволителів, які відстояли свободу нашої Батьківщини й не втратили своє невичерпне джерело патріотизму, вірного служіння своєму народу.

Вже не перший рік святкування відбувається під символічним гаслом – «Ніколи знову!». Тож нинішнє покоління робить і надалі має робити все можливе для того, щоби подібне у людській історії більше ніколи не повторилося. Наші Герої-земляки, котрі віддали свої молоді життя на буремному сході України, захищаючи нашу свободу й незалежність... Сьогодні квіти й теплі слова на їхню честь отримали найближчі їм люди – згорьовані матері...

Шановні ветерани, міцного здоров’я і довголіття вам, бадьорості духу, добра, радості, незламного життєвого гарту, родинного затишку, миру, злагоди й шани людської. Нехай у ваших родинах панує злагода, оселі повняться достатком, а всі теплі слова і побажання, які ви почуєте у ці дні, додають сил і душевного спокою.

Бажаємо усім мирного неба, світлих надій, упевненості у завтрашньому дні!

З глибокою повагою та шаною, від імені депутатського корпусу, членів виконавчого комітету та працівників апарату Менської міської ради, голова Менської міської ради Геннадій Примаков.

08 травня 2021
back